Home » VKP Edities » Nummer 193 » Identificeerbaar en registreerbaar maken van werkm
IDENTIFICEERBAAR EN REGISTEERBAAR MAKEN LOONT!
Engelse politie succesvol met bestrijding diefstal rijdend werkmaterieel» Vijf jaar na de oprichting van de politiegroep voor werkmaterieel rapporteert men een daling met 33% van het aantal diefstallen. Het aantal gestolen machines van het merk JCB daalde in 4 jaar tijd zelfs met 60%, van 836 naar 336 stuks. Het gaat om flinke machines met een waarde van tussen enkele tienduizenden Euro’s en enkele tonnen per stuk. Bij zo’n 5.000 verdwijningen per maand is er veel geld mee gemoeid.

Olympische Spelen
Als je de organisatie van de Olympische Spelen 2012 op je hebt genomen, moet je goed nadenken over de risico’s die je loopt en hoe je die kunt elimineren. Het nationale plan voorzag een risico indien door diefstal van werkmaterieel vertraging zou ontstaan bij de werkzaamheden
in ‘de grootste bouwput van Europa’, waar het Olympische dorp en de stadions zouden verrijzen. Politie, werkmaterieelbranche en verzekeraars zijn om de tafel gaan zitten om een gezamenlijke aanpak uit te denken. Die aanpak werd gevonden in [...]Tot zover het artikel, bent u geïnteresseerd in de rest van het artikel?
Neem óók een abonnement op Verkeersknooppunt!
 Verkeersknooppunt

 Een product van:
 Total Text
 Bettekamp 56
 6712 EL Ede
 Tel. +31 655 370 754
 Mail to: info@totaltext.nl